Kopić: Tri boda za mir u kući

Premijer liga

Kopić: Tri boda za mir u kući

Adnan Beganović

Fudbaleri Čelika nakon razočaravajućih četiri kola, danas na Bilinom polju igraju možda i utakmicu sezone protiv uvijek neugodne Modriče, koja je na početku prvenstva pokazala da će ponovo igrati jako važnu ulogu u Premijer ligi.

Novi trener Čelika, Omer Kopić, zrači optimizmom pred susret s Modričom, a u razgovoru za naš portal je istakao:

“Nadam se da će ova utakmica biti prekretnica za naš klub. Značaj je ogroman, ali svi zajedno se moramo “skupiti” i uknjižiti prva tri boda. Trijumf u ovom susretu jako mnogo bi nam značio pred prvenstvenu pauzu. Svi igrači su spremni, osim Zahirovića, koji mora na operaciju prepona i ja mogu obećati borbu do posljednje kapi krvi. Podrška s tribina jako nam je potrebna i nadam se da će Bilino polje biti dobro ispunjeno.”

Susret između Čelika I Modriče počinje u 17 sati.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.