Kopić: UO mi vjeruje i nastavljam sa radom

Upravni odbor nije prihvatio ostavku

Kopić: UO mi vjeruje i nastavljam sa radom

Adnan Beganović

Sportski direktor Čelika Nermin Šabić u izjavi za SportSport.ba rekao je da Upravni odbor kluba nije prihvatio ostavku Omera Kopića, dok nam je šef struke Čelika potvrdio da ostaje na kormilu kluba.

"Koliko sam ja upoznat UO kluba nije prihvatio ostavku Omera Kopića. Odmah nakon sinoćnjeg susreta Kopić je stavio svoj mandat na raspolaganje, no kako sada stvari stoje on će voditi momčad do kraja prvenstva", rekao je za SportSport.ba Nermin Šabić.

Odmah smo kontaktirali i šefa stručnog štaba Čelika koji nam je rekao:

"Moja moralna obaveza je bila ponuditi ostavku. To sam i učinio. Upravni odbor kluba istu nije prihvatio i dao mi je povjerenje. Ja imam obavezu prema tim ljudima jer oni vjeruju u mene i nadam se da ćemo svi zajedno izaći iz ove krize, te da ćemo vratiti Čelik na staze stare slave."

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.