Koprivica: Jedinstvo pada u Vojkovićima

Famos dočekuje Jedinstvo iz Bordca

Koprivica: Jedinstvo pada u Vojkovićima

D. Vejo

Deveto kolo Druge lige Republike Srpske grupa Istok, donosi uzbudljiv meč u Vojkovićima gdje će domaći Famos dočekati ekipu Jedinstva iz Brodca.

Iako su pretrpjeli poraz u prošlom kolu od vodećeg Napredka, tim iz Istočne Ilidže i dalje je pun optimizma.

"Iako smo izgubili u prošlom kolu ostali smo na drugoj poziciji na tabeli. Tu se želimo zadržati i bodovno približiti vodećem Napretku. To znači da ćemo u utakmici koja nas očekuje za vikend težiti ka pobjedi. Dolazi nam jedna iskusna ekipa koja ima kvalitetne pojedince i ubjeđen sam da oni zaslužuju mnogo više bodova nego što to trenutno imaju. Mi ćemo biti oprezni, a u isto vrijeme motivisani da dođemo do trijumfa. Igramo na domaćem terenu gdje smo favoriti protiv svakog, s toga sam ubjeđen da će Jedinstvo pasti u Vojkovićima", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Famosa, Marko Koprivica.

Utakmica između Famosa i Jedinstva Brodac na rasporedu je u subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti