Koprivica: Želimo nastaviti pobjednički niz

Famos dočekuje Mladost

Koprivica: Želimo nastaviti pobjednički niz

D. Vejo

U okviru 27. kola Druge lige Reppublike Srpske Istok, fudbaleri Famosa će na svom terenu u Istočnoj Ilidži dočekati ekipu Mladosti iz Rogatice.

Uloga favorita u ovom meču pripada fudbalerima Famosa koji se nalaze na trećoj poziciji na tabeli, dok je Mladost 13. tim na tabeli. O predstojećeme meču pričao je fudbaler tima iz Istočne Ilidže.

"U goste nam dolazi ekipa koja se bori za opstanak u ligi. Sigurno da smo favoriti u ovom meču to ćemo dokazati i na terenu. Smatram da pobjedu ne bi trebali dovoditi u pitanje. Sav plijen ostaje u Vojkovićima", riječi su za SportSport.ba lijevog beka Famosa, Marka Koprivice.

Meč između Famosa i Mladosti iz Rogatice igra se u nedjelju od 16.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi