Korak: Od prve minute ofanzivno

Leotar nema pravo na kiks

Korak: Od prve minute ofanzivno

D. Banović

Seriju loših rezultata fudbaleri Leotara će pokušati da prekinu u susretu protiv Olimpica. Tim iz Sarajeva i nije ekipa za vađenje, ali u klubu iz Hercegovine vjeruju da su pauzu u prvenstvu iskoristili na pravi način i da su sad potpuno spremni.

"Nemamo više šta da izubimo, mi jednostavno moramo da pobjedimo Olimpic, koji je ujedno dobra ekipa i težak rival. Imaju pojedince koji samo mogu da riješe utakmicu, ali  mi ćemo od prve minute da ih napadnemo, jer  samo tako možemo do pobjede kojom bi se bar malo iskupili pred našim navijačima za loše rezultate",  rekao je trener Bogdan Korak.

U timu neće biti Željka Radovića koji ima tri žuta kartona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.