Korak: Samo pobjeda dolazi u obzir

U Trebinje dolazi Travnik

Korak: Samo pobjeda dolazi u obzir

D. Banović

Ekipa Leotara je u nizu od četiri utakmice bez pobjede u Premijer ligi, a u ta četiri susreta plavo bijeli napadači nisu uspjeli ni da postignu gol.

Protiv Travnika trener Bogdan Korak će na raspolaganju imati sve igrače i to je jedan od aduta za dobar rezultat. U tim se vraćaju Todorović, Vuković i golman Milenković koji su odradili suspenziju zbog tri žuta kartona.

"Brine me to što nikako ne uspijevamo da postignemo gol, odnosno da krunišemo samo neku od mnogobrojnih prilika. Vjerujem da je promašajima konačno kraj i mi danas po svaku cijenu moramo da pobijedimo Travnik. Možda će biti i nekih promjena u timu, ali odluku o tome ću da donesem pred početak utakmice", rekao je Bogdan Korak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.