Korak: Tražit ću pojačanja

Korak: Tražit ću pojačanja

D. Banović

Srbijanski stručnjak Bogdan Korak je za kratko vrijeme preporodio ekipu Leotara. U dvije prvenstvenstvene utakmice upisao je maksimalnih šest bodova i sad mirno čeka naredni meč u Gradišci.

"Protiv Slavije smo došli do pobjede u Lukavici i ta pobjeda je bila značajna pred dolazak Sarajeva. Lidera smo savladali u Trebinju i mislim da smo zasluženo uzeli ovih šest bodova. Smatram da su nas pomalo potcjenili protivnici, a Leotar je dobar tim koji će tek u nastavku sezone pokazali koliko vrijedi, rekao je Korak.

Iskusni trener kaže da će od uprave kluba tražiti da na zimu obavi rekonstrukciju igračkog kadra.

"Ova ekipa zaslužuje da bude u gornjem dijelu tabele i tražit ću od uprav da na zimu dovede adekvatna pojačanja kako bi u nastavku šampionata izborili plasman u gornjem dijelu tabele. U ove dvije sedmice koliko sam u Leotaru skenirao sam ekipu i moram da kažem da ovdje ima mnogo materjala", dodao je bogdan Korak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.