Korak: Zabrinjavajuća neefikasnost

Kriza Trebinjaca

Korak: Zabrinjavajuća neefikasnost

D. Banović

Fudbaleri Leotara ni u petoj zvaničnoj utakmici uzastopno nisu uspjeli da postignu gol.

Mreže su mirovale i u meču protiv Širokog Brijega. "Ovo već postaje zabrinjavajuće, jer ne uspijevamo naše prilike da krunišemo golom. Nevjerovatno je kako propuštamo prilike. Gosti su znali šta žele i zasluženo su odnijeli jedan bod, ali s druge strane nama predstoji još puno posla kako bi otklonili nedostatke", rekao je trener Leotara Bogdan Korak.

U taboru lidera tvrde da su zadovoljni jednim bodom.

"Odigrali smo kvalitetnu utakmicu i mogu da kažem da sam zadovoljan jednim bodom, mada se ne mogu oteti utisku da smo mogli i do cijelog plijena", kazao je trener Širokog Brijega Branko Karačić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.