Korb: Od sada se spremamo za Sarajevo

Nakon utakmice 1. kola DFB Cupa

Korb: Od sada se spremamo za Sarajevo

Borussija M'gladbach, rival FK Sarajevo u borbi za plasman u grupnu fazu Europa lige, slavila je pobjedu u 1. kolu DFB Cupa. 

Ekipa Luciena Favrea pobijedila je sa 3:1 na gostovanju kod Homburga, a dvostruki strijelac bio je mladi švedski napadač Branimir Hrgota, fudbaler rođen u Bosni i Hercegovini.

"Baš kao i u ovoj utakmici svoju igru pokušati ćemo nametnuti i u četvrtak. Kako će protivnik na sve to reagirati to ćemo znati tek na terenu. Do sada smo se pripremali samo za ovu utakmicu DFB Cupa, a od sada se spremamo za Sarajevo. U narednim danim ćemo kroz videoanalize tačno vidjeti i upoznati našeg protivnika", rekao je Julian Korb, fudbaler Borussije nakon utakmice sa Homburgom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.