Kordon policije opkolio Manijake, nekoliko navijača privedeno i izvedeno sa stadiona

Zbog nereda na autoputu kod Sarajeva

Kordon policije opkolio Manijake, nekoliko navijača privedeno i izvedeno sa stadiona

E. Čaušević, foto: S. Bošković

Na autoputu kod Sarajeva večeras je nastao veliki haos kada su se sukobili navijači Željezničara i Zrinjskog.

Naime, dio autoputa na petlji Butila je bio zatvoren jer je došlo do sukoba i tuče navijača Željezničara i Zrinjskog. Policija je reagovala i zaustavila nerede, te zatvorila ovaj dio autoputa.

Veliki broj policajaca pojavio se i na stadionu Grbavica u finišu utakmice Željezničara i Zvijezde 09. Oni su krenuli ka sjevernoj tribini gdje su večeras bili smješteni najvatreniji navijači Plavih.

Policajci su došli da privedu nekoliko navijače koji se sumnjiče da su povezani s neredima koji su se večeras desili na autoputu kod Sarajeva.
U videoprilogu možete pogledati šta se dešavalo na sjevernoj tribini stadiona Grbavica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon utakmice policija je privela i nekoliko navijača koji su bili na sjevernoj tribini, ali ne u grupi onih najvatrenijih.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Ko god je divljao neka bude uhapšen. Klub se bodri i voli na stadionu, šakama, grlom, zastavama, šalovima i pjesmom. Ne tučom. Ne vrijeđanjem. Svaki normalan navijać Želje bi se trebao ograditi odn ovog.
17 4
Sa1946
Hapsi sve redom, bez obzira koja je navijačka skupina. Dokle god se ovo dešava nema nama napretka, ne samo u fudbalu, nego i u državi. Osim ovih što prave nerede, hapsiti i ove što propagiraju fašizam na tribinama.
11 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi