Korektno suđenje i nećemo izgubiti!
Hotić u Tuzli bez Šimića i Muharemovića

Demir Hotić, trener FK Željezničar

Korektno suđenje i nećemo izgubiti!

„Ako u Tuzli budemo imali korektno suđenje ne vidim ni jedan razlog da ćemo se kući u Sarajevo vratiti poraženi“, tvrdi Demir Hotić, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Željezničar.

Hotić je istakao i kako cijeni Slobodu, ali se za kratko vrijeme koliko boravi u Bosni i Hercegovini, odnosno od kada je trener Želje uvjerio da u našem fudbalu puno toga zavisi od sudija.  
 
„U Tuzlu idemo na pobjedu, a tako će biti u svim utakmicama dok ja budem trener Želje. Analizirao sam igru Slobode, i vidio kako imamo snage suprotstaviti im se. Uz to slabiji su nego jesenas, a mi smo jači. Nadam se povoljnom rezultatu u derbiju na Tušnju“, kazao je Hotić.

Sarajevski „plavi“ u Tuzli će igrati oslabljeni. Hotić će biti lišenm usluga Predraga Šimića i Dine Muharemovića. Nastup Harisa Bešlije je zbog povrede upitan.

„Imamo dovoljan fond kvalitetenih igrača kako bi sastavio tim koji može pobijediti Slobodu. Uzdam se i u podršku naših navijača koji su najavili da će u velikom broju otputovati u Tuzlu kako bi nas bodrili. Vjerujem da će utakmica biti kvalitetna...“, rekao je Hotić. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.