Koroman: Borac je veliki klub, ali...

Ne napušta Rusiju

Koroman: Borac je veliki klub, ali...

E. Škorić

Ognjen Koroman, nogometaš koji se posljednjih dana spominje kao pojačanje banjalučkog Borca, rekao je da ima namjeru ostati u Rusiji zbog ugovora i financijske situacije.

Koroman trenutno nastupa u Kryla Sovetovu i prema svemu sudeći tu će se zadržati još neko vrijeme. Smatra da nije realno očekivati njegov prelazak u banjalučki sastav.

"Borac je veliki klub, jedan od najvećih na našim prostorima, ali mislim da nije realno u ovom trenutku da pričamo o mom dolasku u Banja Luku. Na kraju krajeva, niko iz kluba me nije pozvao, tako da ta priča nije realna", kazao je Ognjen Koroman u razgovoru za Glas Srpske, dodavši:

"No, ja imam ugovor sa Samarom, ispoštovat ću ga do kraja, igrati za drugi tim i nadati se da će trener promijeniti mišljenje ili možda dobiti otkaz, jer ne stojimo baš najbolje u prvenstvu. Ne bih imao ništa protiv da pregovaram sa rukovodstvom Borca da sam slobodan igrač, ali stvari su trenutno potpuno drugačije".

O ideji predsjednika RS Milorada  Dodika da eniteti imaju posebne reprezentacije, Koroman kaže:

"Imam odličan odnos sa Dodikom i članovima Vlade Republike Srpske i podržavam tu ideju. Naravno, odazvao bih se pozivu selektora Republike Srpske, bilo da se radi o prijateljskoj, humanitarnoj ili nekoj drugoj utakmici. Na svaki način bih pokušao da pomognem zemlji u kojoj sam rođen i to bi za mene bila velika čast".

Koroman je kroz karijeru igrao za Radnički Kragujevac, Spartak Suboticu,OFK Beograd, Dinamo Moskvu, Terek Grozny, Crvenu zvezdu...

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.