Koronavirus 'pokosio' Plave: Osim odredio putnike za Izrael

Željezničar pred teškim ispitom

Koronavirus 'pokosio' Plave: Osim odredio putnike za Izrael

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara otputovali su u Izrael nakon jutarnjeg treninga na Grbavici.

Koronavirus je pokosio Plave, a kod čak šest nogometaša nalaz je bio pozitivan. Oni zbog toga nisu otputovali u Izralel, pa se Amar Osim našao na velikim mukama.

Spisak fudbalera koji su otputovali: Filip Erić, Vedad Muftić, Siniša Stevanović, Aleksandar Kosorić, Luka Miletić, Eldar Šehić, Ivan Milićević, Ante Blažević, Haris Hajdarević, Mehmed Alispahić, Omar Beća, Nermin Jamak, Mladen Veselinović, Semir Štilić, Luka Juričić, Ivan Lendrić, Sedad Subašić, Hamza Gasal, Anel Hajrić, Edin Mujić.

"Dolazak u hotel planiran je u večernjim satima, a ekipa će u srijedu obaviti zvanični trening na stadionu Sammy Ofer od 19 sati. Utakmica između Maccabi Haife i Željezničara igra se u četvrtak s početkom od 19 sati", saopšteno je iz FK Željeznčar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, pozitivni na korona test su: Irfan Fejzić, Frane Ikić, Damir Sadiković, Mustafa Mujezinović, Ermin Zec i Samir Bekrić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

VenamaHrabrih
Bez ikakve zlobe i/ili zadnjih namjera, čuo sam (što ne mora biti tačno), da željezničar nikad nije obavio testiranje igrača na covid-19? Ako je to tačno, zar ta činjenica ne povlači krivičnu odgovornost rukovodstva nkž, a prije svega prema vlastitom kadru, a onda i prema široj zajednici? Mišljenja sam da bi obavljanje serološkog testa, što je bio uslov za treniranje i za nastup u novoj sezoni, otklonio sadašnju situaciju. Ako je istina gorenapisano, onda treba rigorozno kazniti nkž.
10 14
Djole1921
Srce na teren Sarajevski plavi!!
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi