Koronavirus 'ušao' u Velež

Vezni fudbaler pozitivan

Koronavirus 'ušao' u Velež · Saznajemo

Koronavirus ušao je u ekipu Veleža. 

Pozitivan na ovu bolest je jedan fudbaler Rođenih, sazanje SportSport.ba.

Jučer su, prije prozivke igrača, izvršena testiranja i kod jednog igrača ustanovljen je najnoviji virus.

Podsjetimo, igrači su jučer obavili i prvi trening u sklopu priprema za novu sezonu, a došli su ih pozdraviti i navijači. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Klubovi svakako trebaju pratiti smjernice koje su dobili od nadležnih organa i vršiti testiranja kako bi se situacija držala koliko - toliko pod kontrolom. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EdwinPol
Hajmo sad sportsport... jeste li vi ono bili najzesci zagovornici da se liga NASTAVI... da se poslusalo vas i vas omiljeni klub, zeljescar, sad ne bi mogli igrati ni novu sezonu
10 12
goku_iz_sirokog
Ne moze taj virus ništa prosječnoj osobi, a kamoli sportasu u najboljim godinama. U svakom slucaju brz oporavak.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi