Koscielny: Čeka nas uzbudljiva utakmica

Francuska - Španija

Koscielny: Čeka nas uzbudljiva utakmica

Edmir Škorić

Francuski odbrambeni nogometaš Laurent Koscielny mogao bi "upasti" u startnu postavu Trikolora u subotnjem susret protiv Španije.

U subotu navečer će Francuska i Španija odigrati svoj četvrtfinalni susret, nakon čega ćemo saznati ko će se u polufinalu pridružiti Portugalu.

 

Suspendirani Milanov stoper Philippe Mexes neće biti na raspolaganju selektoru Laurentu Blancu, pa bi tako od prve minute na stoperskoj poziciji trebao zaigrati Laurent Koscielny, nogometaš Arsenala.

 

"Bojimo li se Španije? Da i ne", kazao je Koscielny, dodavši:

 

"Ako krenete napadati Španiju, onda ste u nevolji. Bit će to uzbudljiva utakmica. Na nama je da uživamo. Morat ćemo biti čvrsti protiv Španaca. Mislim da imamo sve sastojke koji garantiraju fantastičan meč".

 

Ovaj susret, treći po redu četvrtfinalni, odigrat će se na Šahtarovoj Donbass Areni u Donjecku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.