Koscielny novi igrač Arsenala

Topnici se pojačavaju

Koscielny novi igrač Arsenala

Arsenal je pojačao svoje redove 24-godišnjim stoperom Lorienta, Laurentom Koscielnyjem.  Detalji ugovora nisu objavljeni, ali se samo zna da je u pitanju dugogodišnji ugovor.

Koscielny je došao iz francuskog Loriena, za koji je ove sezone odigrao 40 utakmica u svim natjecanjima. Ovaj stoper koji je rođen je u Francuskoj, a ima pravo nastupa i za reprezentaciju Poljske, zbog svog porijekla.

Ovo je drugo pojačanje Arsenal ove sezone, nakon što je u klub stigao Marouane Chamakh.  Koscielny će u Arsenalu nositi dres sa brojem šest, koji je donedavno nosio Philippe Senderos, sada član Fulhama.

"Veoma sam uzbuđen i sretan zbog prelaska u Arsenal. Ovo je jedan od najvećih evropskih klubova koji ima sjajne igrače. Zaista se radujem nastupima u Premier Ligi i ligi prvaka. Arsenalov menadžer Wenger je sjajan i jedva čekam kada ću početi raditi s njim, dat ću sve od sebe Arsenalovim navijačima ću pokazati sve što mogu.", rekao je Koscielny za oficijelni sajt Arsenala.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.