Koševo pod sniježnom opsadom

Okom kamere našeg čitaoca

Koševo pod sniježnom opsadom

Velike sniježne padavine pogodile su Bosnu i Hercegovinu posljednjih dana, a sportska borilišta u našoj zemlji danas izgledaju sasvim drugačije.

Tako je naš najveći stadion, "Asim Ferhatović Hase" na Koševu, potpuno neprepoznatljiv pod sniježnom opsadom. Nažalost, čistači snijega nisu još uvijek prišli ni blizu Koševu, pa je olimpijski stadion i dalje zarobljen pod bijelim pokrivačem.

Čitalac portala SportSport.ba okom je kamere zabilježio današnje stanje na stadionu "Asim Ferhatović Hase", a vas ovim putem pozivamo da na e-mail [email protected] pošaljete fotografije sportskih borilišta iz svog grada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.