Kosič: Ponosan sam na igrače

Trener Olimpije nakon jučerašnje pobjede

Kosič: Ponosan sam na igrače

Momčad Olimpije iz Ljubljane je sinoć u uzvratnoj utakmici prvog pretkola Europske lige svladala Široki Brijeg rezultatom 3:0 i tako se plasirala u daljnje natjecanje.

Trener Olimpije Dušan Kosič je naravno bio zadovoljan onim što su njegovi igrači pokazali na terenu jer su u potpunosit nadigrali Širokobriježane.

„Ponosan sam na igrale koji su odigrali dobru utakmicu. Mislim da smo u svim elementima nogometne igre bili bolji i zasluženo se kvalificirali dalje. Imali smo malo sreće u prvoj utakmici da nismo bili kažnjeni za naše 'šlamparije' ali danas smo bili odgovorni i na kraju su igrači pokzaali pravi pristup uz podršku s tribina.“, rekao je trener Olimpije nakon utakmice.

„Pobjeda za nas znači jako puno. Gledatelji su pokazali pravi osjećaj i došli nas podržati i pomoći nam i uspijeli smo. Sretan sam zbog ekipe ali i svih ljudi u klubu da smo preskočili prvu prepreku koja se prije utakmice činila prilično teškom. Prošlogodišnji poraz je možda bio samo dodatni motiv.“, rekao je Kosič.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.