Defanzivac FK Željezničar

Kosorić: Balzan nije za podcijeniti, ali mi smo favoriti

Defanzivac FK Željezničar, Aleksandar Kosorić, zadovoljan je današnjom prijateljskom utakmicom protiv Zrinjskog, koja je okončana rezultatom 1:1. 

"Ovo nam je prva ozbiljna utakmica, jer smo imali samo jednu utakmicu prije ovoga. Imali smo pravog protivnika s kojim možemo da odmjerimo snage da vidimo gdje smo trenutno i na fizičkom i na taktičkom planu. Mislim da smo pokazali neke dobre stvari ovom utakmicom i nastojat ćemo ostalo da ispravljamo u hodu. Sada nas očekuje ta evropska utakmica, koja je jako bitna i igra se na rezultat", rekao je Kosorić i potom prokomentarisao dolazak novih igrača u Željezničar. 

"Sigurno je da su stigla kvalitetna pojačanja, ali trebat će malo vremena da se uklope i uigraju. Pokazuju određeno kvalitet sa kojim su došli ovdje."

Kosorić je optimističan uoči predstojećih utakmica sa malteškim Balzanom. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bitno je pobijediti i u jednoj i u drugoj utakmici. Radi se o protivniku koji sigurno nije za podcijeniti, ali mi smo favoriti u svakom slučaju", zaključio je Kosorić. 

 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.