Kapiten FK Željezničar

Kosorić: Naš cilj je jasan, želimo osvojiti titulu

FK Željezničar je današnjom prozivkom i treningom započeo pripreme za novu sezonu. 

Nakon Miloša Kostića prisutnim novinarima se obratio i kapiten Aleksandar Kosorić. Novopečeni reprezentativac BiH je poručio da je cilj Željezničara vratiti šampionski trofej, a prokomentarisao je također i dolazak novih igrača. 

"Sada je novi stručni štab, došlo je dosta novih igrača, ali ovo je i nova sezona. Imali smo prošlu sezonu koja je bila neuspješna za nas, ali sada imamo jasne ciljeve - osvojiti titulu i  to je ono što Željezničar treba svake godine osvajati. Svi radimo na tom planu da se vratimo, osvojimo trofej i svi zajedno to proslavimo", izjavio je Aleksandar Kosorić. 

Osvrnuo se Kosorić i na dolazak Kostića na klupu Željezničara. .

"Novi trener će imati dosta prostora da radi, da dobro upozna ekipu i vremenom ćemo se upoznavati mi sa njima i oni s nama. Mislim da će to na kraju biti dobro", dodao je fudbaler tima sa Grbavice. 

Kosorić ističe da će novi igrači tek morati opravdati epitet pojačanja. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poznajem par igrača koji su došli iz Premijer lige BiH poput Radinovića i Šećerovića. To su kvalitetni igrači, imali su u svojim bivšim klubovima dobru sezonu i mislim da će nam biti pojačanja. Ipak, svi smo tu da se najprije nametnemo, a pojačanja su samo na papiru", podvukao je Kosorić. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi