Kapiten FK Željezničar

Kosorić: Neka bude 5:4 za nas, Petrović je donio disciplinu

Kapiten Fudbalskog kluba Željezničar Aleksandar Kosorić govorio je pred utakmicu koju njegov tim u subotu igra protiv Krupe.

"Iza nas je turbulentan period, mogu slobodno reći katastrofalan kada znamo da smo mi Željo. Iskoristili smo pauzu da poradimo na svemu: fizici, taktici i atmosferi. Rezultati diktiraju atmosferu i zato je jako važno da pobijedimo Krupu", rekao je Kosorić, te nastavio:

"Ja sam imao već priliku da igram protiv Krupe prošle godine u Kupu, a tada sam vidio da to nije naivan protivnik kao što smo mnogi mislili na prvu. Oni imaju kvalitet, potrebna nam je ozbiljnost i dat ćemo sve od sebe da sutra dođemo do pobjede. Krajnje je vrijeme da gosti prekinu odnositi bodove sa Grbavice".

"Krupa je ofanzivna ekipa i nije mi toliko bitno hoćemo li pobijediti bez primljenog gola. Potpisao bih i rezultat 5:4, samo da dođemo do pobjede".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Petrović je kao novi trener donio disciplinu, a ona je bitan korak ka ostvarenju dobrih rezultata. Druga stvar je što su neki igrači pokazali da im novi sistem odgovara. Svaka promjena donosi nešto novo i pozitivno".

Podsjetimo, meč Željezničara i Krupe igra se u subotu s početkom u 19:30 sati u okviru 8. kola Premijer lige BiH.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti