Kapiten Željezničara

Kosorić: Odazvat ću se pozivu Baždarevića i dati sve od sebe

Kapiten Željezničara Aleksandar Kosorić je danas boravio na druženju sa navijačima u Fan Shopu na Grbavici.

Stoper Plavih će nakon nekoliko propuštenih utakmica biti u konkurenciji za utakmicu sa Olimpicom, koja se igra u subotu od 16 sati.  

"Osjećam se dobro. Trenirao sam dvije nedjelje sa saigračima. Nosim zaštitnu masku, ljekari su dali zeleno svjetlo za moj nastup i nadam se da ću započeti utakmicu u subotu", rekao je Kosorić, koji je potom prokomentarisao izdanja svojih kolega u utakmicama na kojim je odsustvovao zbog oporavka:

"Do sada smo uradili sve što smo zacrtali i to je najvažnije. Moje kolege su odradile dobar posao, osvajali su bodove i nastavili niz. Sve je super".

Želji je žrijeb polufinala Kupa Bosne i Hercegovine dodijelio Slobodu, a prva utakmica će se igrati na Grbavici.

"Izvukli smo Slobodu i šanse su 50-50. Mislim da je Sloboda blagi favorit jer su ispred nas na tabeli, imaju sedam bodova više. Mislim da nas očekuju dobre utakmice koje će biti spektakl za sve koji ih budu gledali. Naš meč sa Slobodom je finale prije finala. Očekivanja? Volio bih da u prvoj utakmici pobijedimo bez primljenog pogotka", rekao je Kosorić, koji se našao na spisku igrača iz Premijer lige koji su kandidati za A reprezentaciju:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Okupljanje fudbalera iz Premijer lige je odličan gest, kako selektora tako i Nogometnog saveza. Odazvat ću se pozivu i dat ću sve od sebe da se nametnem, baš kao i svi moji saigrači", dodao je kapiten Plavih.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi