Defanzivac Plavih

Kosorić: Sada mi trebamo navijačima dati vjetar u leđa

Aleksandar Kosorić, defanzivac Željezničara, jedan je od najkonstantnijih fudbaler kluba s Grbavice u ovoj sezoni.

"Svi smo spremni i svjesni smo važnosti ove utakmice, ali i svake naredne koja slijedi. Mislim da odlučnim pristupom možemo doći do željenog cilja, a to su svakako tri boda", kazao je Aleksandar Kosorić, stoper Želje, te dodao:

"Svjesni smo kvaliteta Joce Stokića, ali i kvalitete cijele ekipe. Situacija je s navijačima malo specifična jer smo navikli da nas njihova pjesma vodi svih 90 minuta. Ovoga puta mi smo ti koji navijačima trebamo dati vjetar u leđa".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.