Kosorić službeno predstavljen u Beogradu

Ugovor na četri godine

Kosorić službeno predstavljen u Beogradu

A. Beganović

Aleksandar Kosorić, standardni član naše mlade selekcije, od danas je i službeno član beogradskog Partizana.

U prostorijama FK Partizan danas je naš mladi reprezentativac službeno predstavljen kao član ovog slavnog beogradskog kluba. Aleksandar Kosorić karijeru je počeo u Romaniji sa Pala, da bi sa nepunih 16 godina prešao u Premijerligaša, FK Slaviju. Standardni stoper naše mlade reprezentacije prošao je sve omladinske selekcije naše države.

Aleksandar Kosorić je u Partizanu najavljen kao veliko pojačanje, a sa klubom iz Beograda potpisao je ugovor na četri godine.

"Presretan sam, ovo je klub za koji navijam od djetinjstva. San mi je bio da obučem taj dres, sada se ispunio. Trudiću se da zaslužim dres prvog tima, a na stručnom štabu je da procjeni koliko vrijedim. Nadam se da će mi pomoći i Gavrančić, da ću u Partizanu postati bolji igrač i da ću uspjeti da se izborim za svoje mjesto." – kazao je Aleksandar za srbijanske medije nakon današnjeg službenog predstavljanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.