Kostantin Cheshmedjiev potpisao za FK Velež

Novo pojačanje Rođenih

Kostantin Cheshmedjiev potpisao za FK Velež · Zvanično

E. Čaušević

Makedonski fudblaer Kostantin Cheshmedjiev danas je zvanično potpisao za FK Velež.

Kako je SportSport.ba pisao prije nekoliko dana ovaj defanzivac je odlučio karijeru nastaviti u dresu mostarskog kluba u koji stiže iz Shkendije. Cheshmedjiev je s Veležom potpisao ugovor na dvije godine.

Ovaj 24-godišnji Makedonac će nakon potpisa ugovora odraditi ljekarski pregled, a već sutra s ekipom ide na pripreme na Kupres.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U svojoj karijeri nastupao je za Rabotnički, Pelister, Ljubance, Makedoniju, Akademiju Pandev i Skehendiju,odakle je i stigao u redove Rođenih. Igra na poziciji štopera i zadnjeg veznog igrača.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
8 1
zvjezdan10
Ovaj 24-godišnji Makedonac će nakon potpisa ugovora odraditi ljekarski pregled, a već sutra s ekipom ide na pripreme na Kupres,,,,,,, pa zar ne bi trebalo prvo ljekarski da rade pa ako prodje tek onda potpis ugovora, sve naopako kod nas
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi