Kostić dolazi u Željezničar: Već putujem za Sarajevo

Pronađen "čarobni" stoper

Kostić dolazi u Željezničar: Već putujem za Sarajevo

Čelnici Željezničara su, po svemu sudeći, okončali potragu za odbrambenim fudbalerom. 

Na zvaničnoj stranici Željezničara uz vijest da je dogovorena posudba Muse Muhammeda stoji i to će se najtrofejnijem bh. klubu sutra na pripremama u Turskoj priključiti i srbijanski defanzivac Ivan Kostić (27).

Na osnovu dugovanja Kostić je uspio navodno raskinuti ugovor sa Slobodom, a nova stanica u njegovoj karijeri će, kako stvari stoje, biti Željezničar s kojim će u narednim danima potpisati ugovor. 

"Uspio sam dobiti raskid ugovora sa Slobodom. Do potpisa za Željezničar je ostalo da se riješe još formalnosti, ali ja sam još ranije obećao ljudima iz kluba da ću prvo s njima razgovarati kad riješim situaciju. Ispunio sam obećanje i upravo sada putujem u Sarajevo da se nađem sa ljudima iz Željezničara, a sutra bih se trebao zaputiti i ka Turskoj", kazao je Kostić za SportSport.ba. 

Vrijedi podsjetiti da je Kostić pored Slobode u svojoj dosadašnjoj karijeri igrao za Borac, Napredak, Timok, Rad...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi