Kostić i Fatić treniraju po posebnom programu

Jagodić želi imati čistu situaciju

Kostić i Fatić treniraju po posebnom programu

Emir Dindić

Snijeg ne prestaje da pada,  pa stvara velike probleme fudbalerima Slobode koji se spremaju za drugi dio sezone.

Šef stučnog štaba Slobode Vlado Jagodić sa svojim saradnicima  na današnjem treningu zadao je svojim izabranicima žestok tempo. Savjetovao je tamo gdje su greške bile, ispravljao nedostatke, ali u svakom trenutku vladao je red, rad i disciplina. 

Kako je sam rekao za portal SportSport.ba, zasad je veoma zadovoljan kako stvari teku, ali da na nekim stvarima treba još poraditi da bi se dovele do optimalne forme. 

"Testiranja su jako dobro prošla, jako sam zadovoljan. Neki su pokazali više od drugih dok ostali moraju da poprave svoju fizičku spremu. Zaista moram istaći još jednom zahvalu profesoru Kapidžiću i fakultetu za sport iz Tuzle što dobro rade svoj posao. Za svakog  fudbalera imam posebno rezultate i vidim koliko je ko radio. Jako sam zadovoljan kako svi igrači podnose pripreme, a posebno sam zadovoljan omladincima koji zaista daju sve od sebe. Današnji trening propustio je kapiten Efendić zbog viroze, dok su svi ostali u punom kadru".

Svakako javnost interesuje situacija sa Ivanom Kostićem i Ivanom Fatićem koji su jučer bili na razgovoru sa Upravom kluba.

"Što se tiče Fatića i Kostića, oni nisu prihvatili ono što im je ponudila uprava. Imaju ugovor sa Slobodom do ljeta, a radiće po posebnom programu i dobiće svog trenera. Kada krenemo na pripreme u Međugorje želim čistu situaciju", jasan je bio Jagodić

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi