Kostić odigrao čitav meč za Tuzla City nakon dugo vremena: Prezadovoljan sam!

Iskusni defanzivac nakon duge pauze ponovo s kapitenskom trakom oko ruke

Kostić odigrao čitav meč za Tuzla City nakon dugo vremena: Prezadovoljan sam!

Defanzivac Tuzla Cityja, Ivan Kostić, je nakon duže pauze zbog povrede tokom priprema u Antaliji konačno upisao nastup za svoj tim.

Odigrao je Kostić 45 minuta protiv srbijanskog superligaša TSC-a iz Bačke Topole, a danas je 30-godišnji defanzivac odigrao svih 90 minuta prijateljskog meča odigranog između Tuzla Cityja i Čapljine u Međugorju - sa kapitenskom trakom oko ruke.

"Kao što se već ranije pisalo, u Antaliji sam poslije duge pauze odigrao 45 minuta. U dogovoru sa stručnim štabom i našim profesorom za fizičku spremu Jasminom Zahirovićem, odlučili smo da na današnjoj utakmici odigram svih 90 minuta", rekao je Kostić za SportSport.ba, pa nastavio:

"Bogu hvala, sve je prošlo kako treba i ja sam iskreno prezadovoljan jer je ovo mimo svih očekivanja".

"Što se tiče današnje utakmice, primili smo taj gol iz penala, ali mislim da smo stvarno bili puno bolja ekipa na terenu. Ali nam se jednostavno nije dalo da postignemo golove. Mislim da u nastavak sezone ulazimo puno jači jer su se momci koji su stigli lijepo uklopili i sigurno će nam značiti puno za utakmice koje nam slijede", poručio je Kostić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Tuzla City je danas poražen od Čapljine sa 1:0, a strijelac jedinog gola na utakmici je bio Zubac sa bijele tačke.

Podsjetimo, Kostić je još prošle sezone imao velikih problema sa leđima zbog kojih je morao i "pod nož". Ipak, čini se da njegov oporavak teče odlično i da će Tuzla City u nastavku sezone biti jači za svog kapitena.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi