Kostić sporazumno raskinuo ugovor s FK Sarajevo

Defanzivac napustio tim s Koševa

Kostić sporazumno raskinuo ugovor s FK Sarajevo

M. Šljivak

FK Sarajevo i srbijanski internacionalac Miroljub Kostić sporazumno su raskinuli ugovor. 

Srbijanski fudbaler je na Koševu stigao u ljeto 2014. godine iz slovenačke Olimpije. Međutim, u redovima aktuelnog prvaka nije pokazao ono najbolje što zna, te je u 2015. godini u dva navrata bio posuđen ekipi Novog Pazara.

Kostić nije želio ići na novu posudbu. Dogovoren je sporazumni raskid saradnje s bordo timom, te je on od danas slobodan igrač i moći će potražiti novi klub.

Miroljub Kostić je debi za prvi tim Sarajeva imao u meču protiv Travnika 31. augusta 2014. godine. Ukupno je nastupio u šest utakmica za bh. prvaka s kojim je prošle sezone osvojio i titulu prvaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 27-godišnji fudbaler je pored Sarajeva i Novog Pazara igrao još za ljubljansku Olimpiju, dok je u Srbiji bio član Jagodine, Surdulice i Sinđelića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti