Defanzivac debituje protiv Radnika

Kostić: U Bijeljinu se idemo nadigravati

J. Duvnjaković

Novi fudbaler Slobode Ivan Kostić je zbog dužeg administrativnog procesa bio primoran propustiti početak sezone i pričekati na svoj debi u crveno-crnom dresu.

Ipak, stameni defanzivac je nakon četiri kola konačno u konkurenciji za narednu utakmicu, koju Sloboda igra protiv Radnika u Bijeljini.

"Znao sam da postoje određeni problemi sa papirologijom. Uvjeravali su me da će to sve biti završeno prije početka sezone, a kao što vidite prošla su već četiri kola, a ja još čekam na svoj debi. Srećom, sav proces je završen i sretan sam što ću biti na raspolaganju šefu za predstojeću utakmicu", rekao je Kostić, koji je potom dodao:

"Još uvijek ne bih govorio o svom mjestu u prvih jedanaest. Nastavit ću da dajem svoj maksimum, a na treneru je da odluči da li sam ja pravi izbor za prvu postavu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bivši igrač banjalučkog Borca je svjestan da njegovu ekipu čeka težak zadatak u Bijeljini, ali je uprkos tome pun optimizma.

"Radnik je na početku sezone ostvario dobre rezultate. Čeka nas teška utakmica, ali se idemo nadigravati i vjerujem u pozitivan rezultat. Svi u klubu se slažu sa mnom, a u Bijeljinu idemo s imperativom da ostanemo neporaženi".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti