Kostner i Hoenness vjeruju u prolaz

Evropska liga

Kostner i Hoenness vjeruju u prolaz

Adnan Beganović

Direktor Wolfsburga Dieter Hoeness i trener Vukova Lorenz Kostner nisu bili zadovoljni igrom momčadi protiv Fulhama, no uvjereni su da mogu proći u polufinale.

"Imali smo mnogo prilika koje nismo uspjeli realizovati, te smo tako sami sebi otežali život. Međutim, postigli smo pogodak koji bi se mogao pokazati kao zlata vrijedan. Pred našim navijačima smo već pokazali da možemo igrati dobro, te sam na kraju krajeva, ipak, optimista", rekao je Dieter Hoeness, doj je Kostner izjavio:

"Početkom drugog dijela igra se rasplamsala. Obje momčadi imale su svoje prilike, odnosno mi smo možda trevbali i povesti, a dozvoli smo da nam Fulham postigne dva pogotka. Međutim, momčad je pokazala da ima karakter. Postigli smo pogodak, koji nam je od velike važnosti i u revanšu možda nešto i napravimo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.