Kostner: Moramo se boriti za svaku loptu

Uoči večerašnjeg revaš susreta

Kostner: Moramo se boriti za svaku loptu

Adnan Beganović

Uoči večerašnjeg revanš susreta osmine finala Evropske lige između Wolfsburga i Rubina, trener Vukova Lorenz Kostner smatra da će ruska momčad pokušati kratkim pasovima ugroziti gol njegove momčadi.

"Imamo dobar rezultat, no ne smijemo se opuštati. Rubin će brzim i kratkim pasovima pokušati ugroziti naš gol. Bolji uslovi na terenu učinit će da bolje odigramo nego u Rusiji, ali isto tako moramo biti svjesni da će igra Rubina biti mnogo bolja nego u prvom susretu", rekao je trener Wolfsburga i dodao:

"Danas nam treba dobar balans između napada i odbrane i raspoložena momčad koja će se boriti za svaku loptu. Imamo prednost, dali smo gol u gostima, no neće biti niti malo lako."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.