Kotaran i Šodić ostaju u Rudaru

Postignuti dogovori

Kotaran i Šodić ostaju u Rudaru

Adnan Beganović

Uprava Rudar Prijedora postigla je poslije višednevnih razgovora konačan dogovor sa defanzivcima Nebojšom Šodićem i Goranom Kotaranom, koji će i u narednoj sezoni biti stubovi u odbrani.

"Ostankom Kotarana i Šodića odbrana je dobila mnogo. Dobro je što su obojica trenirala i što će Kotaran biti spreman za gostovanje kod Olimpica. Nadam se i da će se Šodić oporaviti od povrede i da će se i on priključiti ekipi", kazao je trener Velimir Stojnić.

I Goran Kotaran je bio zadovoljan nakon što je potpisao novi ugovor.

"Rudar je moja druga kuća i klub bez kojeg ne mogu. Želim da se sad na pravi način i dobrim igrama odužim upravi i navijačima", reko je Kotaran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.