Kovač i Salihamidžić se pokušavaju riješiti zvijezde Bayerna kako bi doveli zvučno pojačanje

Strategije im nisu baš najbolje

Kovač i Salihamidžić se pokušavaju riješiti zvijezde Bayerna kako bi doveli zvučno pojačanje

E. Čaušević

Navijači Bayerna još uvijek čekaju na neko ozbiljnije pojačanje u ljetnom prelaznom roku.

Bayern je počeo pripreme za novu sezonu, ali navijači su ljuti što klub još uvijek nije doveo neko ozbiljnije pojačanje. S Bayernom se povezivalo nekoliko velikih zvijezda, ali su oni uvijek na kraju birali neke druge klubove.

Međutim, njemački Bild prenosi da su Bayernove najveće želje ovog ljeta Leroy Sane i Ousmane Dembele. Njemački klub pokušava da dogovori dolazak jednog od njih, a navodno dosta bliže su dovođenju Sanea.

Bayern je čak spreman da se odrekne Davida Alabe kako bi oslobodili prostor za dolazak Sanea ili Dembelea. Blid prenosi da se Bavarci na sve načine pokušavaju riješiti Alabe, ali da im to ne ide kako su planirali.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Navodno, oni su Austrijanca čak ponudili Barceloni i Manchester Cityju u zamjenu za Sanea ili Dembelea. Barci je ova ponuda interesantnija jer na lijevom beku imaju samo Jordija Albu, ali teško da će se odreći Dembelea.

Očito je da će Bavarci morati smisliti neku drugu strategiju, a vremena za to je sve manje.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

eye of the tiger
Ne kaki te
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi