Kovač: Nisam zadovoljan jer nismo postigli gol

Selektor Hrvatske nakon remija u Rejkjaviku

Kovač: Nisam zadovoljan jer nismo postigli gol

Niko Kovač remijem je debitovao na klupi Hrvatske. Hrvatska nakon gostovanja u Rejkjaviku ima obećavajućih 0:0, ali Kovač nakon večerašnje utakmice nije bio pretjerano zadovoljan.

"Nisam zadovoljan jer nismo postigli gol. Potvrdilo se da Island ima mentalitet i izdržali su s igračem manje. Šteta, imali smo dvije-tri dobre prilike, ali nismo postigli gol. Igramo pred svojom publikom i optimistični smo',“ rekao je nakon utakmice Niko Kovač, te dodao:

''Ulog je bio velik jer svako zna da je ovo utakmica za Svjetsko prvenstvo. Nije mi se svidjelo što smo previše igrali duge lopte. Nismo to tražili, trebali smo puno više po zemlji igrati.''

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.