Kovačević: Još uvijek ne znamo šta nam se dogodilo

Fudbaler Slobode MG za SportSport.ba

Kovačević: Još uvijek ne znamo šta nam se dogodilo

D. Vejo

Fudbaleri Slobode jučer su na svom terenu u Mrkonjić Gradu poraženi u prvom susretu polufinala Kupa Republike Srpske od trebinjskog Leotara rezultatom 1:3, te se tako našli u teškoj situaciji pred revanš u Hercegovini.

Izabranici Dragana Vukše nisu mogli da pariraju dobro raspoloženoj ekipi Leotara koja je hat-trickom Perovića obezbjedila iole miran uzvratni meč. 

Iz tabora domaćeg tima na ovoj utakmici kazali su kako još uvijek nisu svjesni poraza, te da se moraju što prije trgnuti iz situacije u kojoj se nalaze.

"Iza nas je jedna teška utakmica. Još uvijek ne znamo šta nam se dogodilo. Međutim, mi ćemo pokušati da konsolidujemo redove nakon ovakvog poraza i da damo maksimum svojih mogućnosti u revanšu koji se igra u Trebinju", istakao je za SportSport.ba fudbaler Slobode Mrkonjić Grad, Mile Kovačević.

Revanš meč između Leotara i Slobode MG igra se 12. aprila u Trebinju.

Kada je u pitanju Prva liga Republike Sprske, Sloboda trenutno zauzima 10. poziciju u šampionatu sa 21. osvojenim bodom. Priliku za nove bodove, Mrkonjićani će imati ovog vikenda kada na svom terenu u okviru 20. kola dočekuju uvijek neugodni Rudar iz Prijedora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi