Kovačević napustio trening, u FK Sarajevo vjeruju da nije riječ o ozbiljnijoj povredi

Nakon jedne intervencije

Kovačević napustio trening, u FK Sarajevo vjeruju da nije riječ o ozbiljnijoj povredi

E. Škorić, foto: S. Bošković

Tokom današnjeg treninga Sarajeva povrijedio se prvi golman Vladan Kovačević.

Bordo tim je trenirao u Ljubuškom, a u jednom trenutku je Kovačević zadobio povredu. Prilikom jedne intervencije, nakon udarca Rahmanovića, ostao je ležati na travnjaku, a doktorski tim Sarajeva odmah ga je odveo u hotel kako bi ga pregledali i ustanovili o kakvoj povredi se radi.

U bordo taboru vjeruju da se ne radi o ozbiljnoj povredi, ali ništa ne žele prepustiti slučaju, no detaljnije će se znati narednih sati.

Ne treba ni napominjati koliko je Kovačević kao prvi golman važan Sarajevu, pa je opravdana zabrinutost na licima stručnog štaba, no, ponavljamo, uvjereni su da se ne radi o nečemu ozbiljnom što bi mladog golmana na duži period udaljilo s terena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U hotel je s treninga ranije otišao i mladi Armin Imamović, koji strahuje da je stradao mišić desne noge, a na povredu se žalio i Darko Lazić, no on je nastavio trening i čini se da je s njim sve u redu.

Sutra od 14 sati će jesenji prvak Premijer lige odmjeriti snage s NK Ljubuški u kontrolnom meču.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seher Rajvosa
Ma daj vise, ****ga i povrede i sve..
3 1
bistrik87
motaj ga u cefin
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi