Kovačević: Ne ponovilo se!

Nakon što je dobio raskid ugovora

Kovačević: Ne ponovilo se!

Komisija za status igrača NS SBK-a razmatrala je zahtjev igrača NK Travnik Adnana Kovačevića za promjenu kluba i raskid ugovora te donijela odluku o poništavanju pomenutog ugovora.

Odluka je donesena nakon što je vještak-grafolog Esad Bilić donio nalaz koji je pokazao da se na predmetnom ugovoru ne nalazi potpis Kovačevića.

Odlukom je također određeno da se Kovačević smatra slobodnim igračem i da se može registrirati za drugi klub u skladu sa Pravilnikom o registraciji, statusu i transferu igrača NSBiH.

"Jako mi je drago što se sve konačno završilo i što je dokazano tko je zapravo glavni krivac i sumnjivac u ovoj priči. Mislim da će ljudi nakon ovoga steći pravu sliku o NK Travnik, uglavnom to je moja prošlost i samo mogu reći, ne ponovilo se. Ostalo je samo još da dobijem brisovnicu iz saveza i na taj način steknem status nogometaša FK Sarajevo", rekao je U-21 reprezentativac BiH, Adnan Kovačević u razgovoru za SportSport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.