Kovačević: Prihvatamo ulogu favorita u ovom meču

Vlasenica dočekuje Drinu HE

Kovačević: Prihvatamo ulogu favorita u ovom meču

D. Vejo

Ekipa Vlasenice će u 14. kolu Druge lige Republike Srpske grupa Istok na svom terenu dočekati ekipu Drine HE iz Višegrada koja je trenutno posljednjeplasirani tim na tabeli.

Favorit na papiru svakako je domaćin u ovom meču, koji pun samopouzdanja u isti ulazi.

"Jeste, mi smo favoriti i rado prihvatamo tu ulogu. Dolazi nam ekipa Drine HE iz Višegrada protiv koje želimo odigrati maksimalno ozbiljno i angažovano kako bi stigli do nove pobjede i tri boda. Činjenica da će to biti težak meč, najviše zbog vremenskih neprilika koje su nas zadesile, a zbog kojih nam je meč u Kupu RS odgođen. Teren je praktično natopljen, te se nadam da će nas vrijeme poslušati u ovih nekoliko dana", ističe za SportSport.ba fudbaler Vlasenice, Milovan Kovačević.

Utakmica između Vlasenice i Drne HE na rasporedu je u nedjelju od 13.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi