Defanzivac Jedinstva

Kovačević: Protiv Budućnosti želimo ispraviti kiks

Nakon remija sa GOŠK-om, ekipa bihaćkog Jedinstva ovog vikenda gostuje u Banovićima kod Budućnosti kojoj je ova utakmica posljednja šansa za opstanak. 

Utakmicu s optimizmom dočekuje defanzivac Jedinstva, Aldin Kovačević, koji nije nastupio u nekoliko prethodnih utakmica zbog povrede.

"Što se tiče utakmice, dečki su spremni sto posto i idemo sutra po tri boda. Idemo nezgodnoj ekipi koja se nalazi u donjem dijelu tabele, bore se za opstanak i njima su prijeko potrebni bodovi, ali mi smo kiksali u zadnjoj utakmici protiv GOŠK-a, tako da sutra idemo da ispravimo taj kiks, te da se vratimo na pravi put. Želimo se vratiti na prvo mjesto, jer tu nam je mjesto i tu pripadamo", kazao je Kovačević za SportSport.ba.

Utakmica između Budućnosti i Jedinstva igra se danas na Gradskom stadionu u Banovićima s početkom u 17:00 sati, a glavni sudija na ovom meču će biti Danijel Zrnić iz Zenice. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.