Kovačević: Uživaćemo u utakmici s Radnikom

Vlasenica dočekuje Radnik u Kupu RS

Kovačević: Uživaćemo u utakmici s Radnikom

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice s nestrpljenjem iščekuju narednu sedmicu i meč četvrtfinala Kupa Republike Srpske s ekipom Radnika iz Bijeljine.

Ovo će svakako biti veliki fudbalski spektakl za Vlaseničane, koji s velikom željom i motivom iščekuju premijerligaša.

"Vijest da nam u goste dolazi Radnik, veoma nas je obradovala. Ne znamo u kakvom će sastavu nastupati ekipa koja se nalazi na drugoj poziciji na tabeli u Premijer ligi BiH. Međutim, oni su svakako favorit u ovom meču. Želimo dati sve od sebe, i pokazati se u najboljem svjetlu. Nadam se da će navijači doći u što većem broju kako bi nas podržali", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Vlasenice, Dalibor Kovačević.

Utakmica između Vlasenice i Radnika igra se za sedam dana od 14 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi