Kovačević: Veliki je uspjeh izbaciti premijerligaša iz Kupa

Fudbaler Slobode MG nakon plasmana u polufinale

Kovačević: Veliki je uspjeh izbaciti premijerligaša iz Kupa

D. Vejo

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada danas su napravili veliki podvig, nakon što su savladali premijerligaša Krupu (4:2) i tako sebi obezbjedili plasman u polufinale Kupa Republike Srpske.

Svakako veliki uspjeh za Dragana Vukšu i njegove izabranike koji su se iz rezultatskog minusa (0:1) vratili u meč velikim preokretom. Prve utiske nakon postignutog rezultata, ispričao je jedan od standardnih igrača Slobode.

"U utakmicu smo ušli sa malo više respekta prema Krupi, što je i tačno, jer su oni stvorili nekoliko izglednih šansi u prvom poluvremenu. U drugom dijelu utakmice, mi smo bili ti koji su diktirali tempo. Preuzeli smo terensku inicijativu i postigli još tri pogotka. Ovo je za nas veliki uspjeh, nakon što smo savladali premijerligaša i izbacili ih iz Kupa RS, pokazali smo da vrijedimo", rekao je za SportSport.ba fudbaler Slobode, Mile Kovačević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti