Kovačević: Želimo mirnih glava dočekati play-out

Fudbaler Slobode MG za SportSport.ba

Kovačević: Želimo mirnih glava dočekati play-out

D. Vejo

Ekipa Slobode iz Mrkonjić Grada ovog proljeća prolazi kroz dosta oscilacija.

Sve je krenulo od loših rezultata, a zatim je na klupu Mrkonjićana stigao i novi šef struke Čedomir Ćulum koji je praktično preporodio tim.

Uspjeli su fudbaleri ove ekipe da prebrode krizni period, pa tako sada polako koračaju ka sigurnoj luci. Nakon remija sa prijedorskim Rudarom i dobojskom Slogom (2:2 i 1:1), žele stići do prva tri boda u nastavku sezone.

"Dolaskom novog šefa tim je konačno krenuo sa nešto kvalitenijim izdanjima. Pomak je očigledan. Sutra protiv Sutjeske želimo dati sve od sebe kako bismo mirnih glava dočekali prvo kolo play-outa", ističe za SportSport.ba fudbaler Slobode MG, Mile Kovačević.

Strateg Mrkonjićana Čedomir Ćulum na ovom meču neće moći da računa na Amira Kukavicu koji će zbog loma ruke propustiti susret.

Trenutno, Sloboda MG je devetoplasirani tim u prvenstvu sa 23 osvojena boda, dok je ekipa Sutjeske dva mjesta ispod njih.

Meč se igra sutra u 16.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi