Denis Kovačević novi fudbaler Željezničara
FOTO: FK Željezničar

Omladinski reprezentativac BiH

Denis Kovačević novi fudbaler Željezničara · Zvanično

H. Zilić

Prometno je bilo na Grbavici u reprezentativnoj pauzi.

FK Željezničar danas je ozvaničio transfer omladinskog reprezentativca BiH, Denisa Kovačevića, koji je potpisao ugovor na jednu godinu.

"Mladi osamnaestogodišnji omladinski reprezentativac BiH, Denis Kovačević, novi je fudbaler Željezničara. Igrač koji pokriva pozicije beka potpisao je na godinu dana uz opciju produženja ugovor na još jednu godinu", stoji u saopštenju FK Željezničar, a nakon potpisa Kovačević je izjavio:

"Jako dobar i lijep osjećaj potpisati za velikog Želju. Sretan sam zbog toga što mi je Željo ukazao čast i povjerenje da se borim za što bolje uspjehe i rezultate ovog kluba. Navijači od mene mogu očekivati da ću dati sve od sebe na svakom treningu, utakmici, ali i van terena dostojno predstavljati boje i grb Željezničara."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Denise, dobrodošao! 🔵⚪ Mladi osamnaestogodišnji omladinski reprezentativac BiH, Denis Kovačević, novi je fudbaler...

Posted by FK Željezničar on Wednesday, September 8, 2021

FK Željezničar će za vikend igrati derbi sa Širokim Brijegom u okviru osmog kola Premijer lige BiH.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Dosao si u najevci BH-klub !!! Dobrodosao
11 5
E.Car
Dobro došao i sa srećom druže!!!!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti