Kozak: Mogu pomoći Aston Villi i Bentekeu

Čeh stigao u Birmingham

Kozak: Mogu pomoći Aston Villi i Bentekeu

Edmir Škorić

Češki napadač Libor Kozak stigao je prije nekoliko dana u Aston Villu i nada se da će pomoći Christianu Bentekeu da postane još bolji.

Klub iz Birminghama je doveo Kozaka iz Lazija za sedam miiona funti i to kako bi rasteretio Bentekea u napadu. Benteke je od dolaska iz Genka prije godinu dana odigrao 37 utakmica u Premier ligi i postigao ukupno 22 gola.

"Benteke je snažan igrač. Postigao je mnogo golova prošle godine i mislim da je momčad sjajna. Nadam se da ću igrati dobro i postizati golove. Mislim da mogu pomoći Aston Villi u utakmicama", rekao je Kozak, dodavši:

"Napravio sam novi korak u mojoj karijeri i nadam se da je ovo dobar korak i za mene i za Villu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.