Kozara bez Dekića napada Tekstilac

Gradiščanci u velikom problemu

Kozara bez Dekića napada Tekstilac

D. Vejo

Velimir Stojnić i njegovi izabranici za narednog protivnika u play-off fazi Prve lige Republike Srpske imaće ekipu Tekstilca.

Gradiščancima ne cvjetaju ruže u ovoj fazi takmičenja s obzirom da iz četiri odigrana kola do sada, imaju isto toliko poraza.

Međutim, mladi i perspektivni tim iz grada na Savi ne odustaje, pa tako žele časno i pošteno, kao što su tokom cijele sezone igrali, prvenstvo privesti kraju.

No, crveno-bijeli će biti u problemu pred početak novog pohoda na bodove. Naime, meč sa Dervenćanima propustiće sjajni defanzivac Ranko Dekić, koji se povrijedio tokom jučerašnjeg treninga.

"Jeste zadobio sam jednu lakšu povredu, zbog koje ću propustiti predstojeći susret sa Tekstilcem. Žao mi je što neću biti od pomoći svojim saigračima, ali znam da će svi oni koji istrče na teren dati sve od sebe kako bi ostvarili pozitivan rezultat", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Ranko Dekić.

Podsjetimo, Dekić će od predstojećeg ljeta da se preseli u redove jednog turskog prvoligaša koji je "kaparisao" mladog fudbalera još minule zime.

Utakmica između Kozare i Tekstilca na rasporedu je sutra od 17 sati u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi