Kozara dobija novo rukovodstvo

Prvoligaš polako staje na noge

Kozara dobija novo rukovodstvo

D. Vejo

Fudbalski kluba Kozara iz Gradiške, dobio je novo rukovodstvo.

Za predsjednika Skupštine, izabran je dugogodišnji sportski radnik Milenko Pavlović, a pored njega u komisiji su još i Ognjen Žmirić zamjenik načelnika Opštine Gradiška te Siniša Adžić koji vrši funkciju načelnika za finansije u istoj.

Navedeni trio, imat će zadatak da pripremi novu izbornu Skupštinu na kojoj će biti izabrano klupsko rukovodstvo.

Kao primarni cilj, biti će vraćanje Kozare u život te rješavanje gorućih finansijskih problema, tačnije dugova, kako bi ovaj nekadašnji premijerligaš ponovo zaživio.

Bivši predsjednik kluba Jovica Bulović, iza sebe je ostavio dug od 250 hiljada maraka, a prve mjere novog predsjednika biti će izmirenje dugova prema igračima i zaposlenom osoblju, koje iznosi 40 hiljada maraka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi