Kozara gostuje fenjerašu Vlasenici

Prva liga RS

Kozara gostuje fenjerašu Vlasenici

D. Vejo

Iako se nalaze na petoj poziciji na tabeli, fudbaleri Kozare optimistični su pred naredni meč gdje u okviru 22. kola Prve lige Republike Srpske gostuju ekipi Vlasenice.

Velimir Stojnić i njegovi puleni rasterećeni ulaze u naredni meč. Zacrtane ambicije na početku sezone, kao najmlađe ekipe u prvenstvu ostvarili su. U naredno kolo ulaze spremni, te se nadaju što povoljnijem rezultatu protiv ekipe Vlasenice.

"Idemo u Vlasenicu. Cilj smo ostvarili a to je ostanak u prvih šest ekipa, tako da iz tog razloga rasterećeni ulazimo u naredni meč. Pritisak nije prisutan tako uz maksimalno zalaganje i dobru igru možemo doći do sva tri boda. Moramo biti maksimalno skoncentrisani kako bi ostvarili sve što smo naumili", dodaje za SportSport.ba igrač Kozare, Mile Paštar.

Meč između Vlasenice i Kozare igra se sutra od 15.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi