Kozara protiv Drine za biti ili ne biti

Važan ispit za Gradiščance

Kozara protiv Drine za biti ili ne biti

D. Vejo

Kozara iz Gradiške sutra igra utakmicu za biti ili ne biti, a gdje će u 22. kolu dočekati ekipu Drine iz Zvornika.

Da bi Gradiščanci ostvarili cilj, zacrtan na startu sezone, a to je biti među prvih šest ekipa u prvenstvu, sutra im je potrebna pobjeda protiv Zvorničana, ali i poraz Zvijezde 09 u Banjaluci koja im je ujedno i konkurent za šestu poziciju.

Prije duela sa prošlogodišnjim premijerligašem, crveno-bijeli zauzimaju sedmo mjesto na tabeli sa 27 osvojenih bodova.

Iz tabora tima iz grada na Savi poručuju da znaju šta ih čeka, ali da su maksimalno spremni da stignu do čitavog plijena.

"Dobro poznajemo ekipu Drine. Znamo šta nas čeka. To je jedan veoma kvalitetan tim. Ali, mi smo spremni i maksimalno skoncentrisani da osvojimo tri boda, te se nadamo ulasku u Ligu za prvaka. Bit će to tvrda utakmica ali vjerujem u našu ekipu da možemo stići do pobjede kako bi ostvarili naš cilj", zaključio je za SportSport.ba kapiten Kozare, Ognjen Petrović.

Utakmica između Kozare i Drine zakazana je za sutra na Gradskom stadionu u Gradišci sa početkom od 16.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi