Kozara ubjedljiva protiv Tekstilca

Prva liga RS, play-off

Kozara ubjedljiva protiv Tekstilca

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške savladali su danas ekipu Tekstilca na svom terenu u okviru petog kola play-off faze Prve lige Republike Srpske rezultatom 2:0 (2:0).

Izabranici Velimira Stojnića od prvog sudijskog žvižduka krenuli su na sve ili ništa. Mladost koju čini tim iz Gradiške sjajno je odgovorila na zadatke dogovorene u svlačionici.

Svega 15 minuta trebalo je domaćoj ekipi da stigne do pogotka. Odbrana Dervenćana popustila je pred naletom Ognjena Škorića koji svoj tim dovodi u vodstvo. Nakon toga, ponovo su crveno-bijeli bili ti koji su diktirali tempo. Trud je urodio plodom nekoliko minuta prije isteka prvih 45 minuta kada Glišić povećava na 2:0, a ispostaviće se i postavlja konačan ishod utakmice.

Nastavili su Gradiščanci u istom ritmu i nakon predaha. Borili su se za svaku loptu, međutim rezultat se nije mijenjao.

U narednom kolu, Kozara će ponovo na svom terenu dočekati banjalučkog Borca, dok će Tekstilac gostovati u Janji ekipi Podrinja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti